Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Barnebøker

Det var en gang en prinsesse som bodde i et kongerike langt, langt vekke.. Vi kjenner alle de klassiske eventyrene som selv har skapt gode barndomsminner for oss voksne.

Når man er liten er det hyggelig med en rolig kosestund med opplesing fra en god bok. En god barnebok kan være lang, kort, spennende, morsom eller nervepirrende – det er bare å lete rundt blant vårt sortiment, så vi er sikre på at dere nok finner en bok eller to som blir barnas favoritt. Det kan også være at deres yndlingsbøker er sangbøker. Så er det bare å komme i gang med å synge morsomme barnesanger.

Kosestund med en barnebok

Til en ettermiddag på sofaen eller like før sengetid er det ekstra stats med en god barnebok. Her kan man samle både store og små til en kosestund, hvor alle kan leve seg inn i historien dere startet på i går. Hva gjør dragen i dag mon tro? Og har prinsessen kommet seg ned fra tårnet hun er fanget i? Det skaper nærvær, når hele familien er samlet om en god historie. Og det er spesielt gull verdt for de minste. Barnet lærer nemlig å konsentrere seg og lytte til bokens fortelling. Opplesing er også med til å utvikle barnets språk, da de hører nye ord og sammenhenger hver dag.  En god barnebok gjør dem derfor både skole- og soveklar.

Barnebøker er morsomme til høytlesing og helt frem til barna selv kan lese. Er du i tvil om hvilken du skal velge, så har vi laget et initiativ her på hjemmesiden som vi kaller for ”månedens bok”. Hver måned anbefaler vi en ny bok – og kanskje er det en av dem du skal ha med hjem i samlingen.

Barnebøker hos BR

Både i våre butikker og her i nettbutikken har vi samlet både nye og klassiske barnebøker, som er særlig egnet for barn i alderen 0-6år. Vi utvider alltid vårt sortiment sånn at vi alltid har de morsomste og mest spennende barnebøkene tilgjengelig. En perfekt gave idé til de minste

Se BRs utvalg av barnebøker her ovenfor. Og husk at du har 365 dagers returrett! 

Barnebøker for de minste

Vi bruker cookies Aksepter Les mer