Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Barnebursdag og -fest

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter
352 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Nedtellingen begynner: For mange dager, to dager, én dag – så er endelig dagen der da barnet kan tenke: "Det er bursdagen min!" Barnebursdager er spesielle. For mange bursdagsbarn kan det viktigste være å få gaver, men de fleste barn liker selve feiringen også. Selv gjestenes forventninger er store. Se alle invitasjonene våre – noen av dem med velkjente DISNEY-figurer, MY LITTLE PONY og fly.

Hvis du er på jakt etter inspirasjon til hvordan du pynter opp til barnebursdager, kan du også ta en titt på ballongene våre, noen av dem med DISNEY-motiver. Dekk for eksempel bordet med ballonger med HELLO KITTY-, DISNEY PRINCESS- og DISNEY-motiver for å få en flott barnebursdag. Kombiner med morsomme tallerkener og plastglass. 

Til en barnebursdag må du ikke glemme lysene på kaken – og så er du klar til å synge bursdagssangen, servere kaken og glede deg over alle de smilende ansiktene. 

Ur til barneværelset – så kan du alltid se tida

Når klokka slår 7, er det tid til å gå på skole eller i barnehagen! Et vekkeklokke vil gjerne vekke deg så du ikke forsover deg og kommer for sent.

 

Leter du efter et ur til barneværelset? Det kan eksempelvis være en smart vekkeklokke som ringer når barnet skal opp. Det ser også riktig fint ut på nattbordet. Det er også riktig smart å ha en veggklokke hengende på veggen. Så vet barnet alltid hva klokka er! Du finner utvalget av ur til barneværelset her i BRs nettbutikk – vi har blant annet veggklokke med veggklistremerker.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer