Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Bilbane

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Det er MERCEDES mot AUDI. To runder igjen. Snart har vi vinneren. Bilbaner er alltid moro, og det er opp til deg hva slags løp du vil kjøre. Er helten Sebastian Vettel, er det selvsagt han som er føreren. Med forskjellige deler og tilbehør kan du skape uendelige kombinasjoner og gjøre bilbanene til noe mer enn bare et sted der lekebilene kjører. Alle bruker fantasien og kjemper om å bli vinneren. Det er moro å bygge bilbaner og leke med radiostyrte biler, og samtidig utvikler det finmotorikken.

Se vårt populære FLEXI-TRAX-utvalg med for eksempel kule og morsomme DISNEY CARS-figurer som Lynet McQueen og Bill. Med de velkjente figurene fra filmen, finner barna raskt sin favoritt. Velger du FLEXI-TRAX TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES får du en annen type kamp der det kanskje handler mer om å bekjempe fienden enn om å få stor fart.

Bygg kule bilbaner

Liker du fart, spenning, konkurranse og biler, så liker du sikkert bilbaner også. Bygg dine egne kule bilbaner som svinger til høyre og venstre, opp og ned. Bygging av bilbaner stimulerer fantasien, og det gir en grunn til å snakke om biler og kappløp, men kanskje mest av alt bare ha det gøy.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer