Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Byggeklosser og byggesett

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Flygende leker – Se hvor langt de kan fly!

Noen leker er bare ekstra underholdende når de flyr og svever i luften!

Det finnes mange leker som er morsomme å leke med i hagen. Ønsker du deg flygende leker som kan fly høyt opp i luften? Kanskje et tøft helikopter eller en flygende tallerken, som du kan kaste sammen med vennene dine? Hos BR elsker vi flygende leker – og derfor har vi samlet sammen et stort utvalg til deg. Se bare vårt store utvalg nedenfor – og ikke glem at du har 365 dagers returrett.    

Byggeklosser & byggesett – sett fantasien løs!

Byggeklosser og byggesett sikrer lek og moro i mange timer. Det er et populært leketøy og er å finne på de fleste barns barnerom – og med god grund.  

Her hos BR elsker vi også å bygge. Derfor har vi bygget en nettbutikk som har skjønne og kule byggeklosser og byggesett til alle bygge lystne barn og barnlige sjeler. Om du leter etter LEGO, Playmobile eller noe helt annet – så finner du det nok blant vårt brede sortiment. Vi har alt av klosser, byggesett magnetleketøy og tre klosser. 

Lek og utvikling

Når barnet ditt går i gang med leken, åpner en helt nye verdens seg som er fylt med gode historier og karakterer. Dette er spesielt gjeldende når barna leker med byggeklosser og kule byggesett.

Leker barnet ditt med klosser og byggeri, gir det både rom for morsomme leker og viktig læring til barnet:

  • kt konsentrasjonsevne. Det krever stor konsentrasjon å forbinde de riktige klosser på den riktige måte – og gjøre det til et vilt eventyr med pirater og prinsesser.
  • Fantasien blir sluppet løs – enten alene eller sammen med gode venner og familie. Kreativiteten settes i gang og sørger for timer med lek og moro.
  • Arbeidet med de små bygge delene forbereder og forbedrer barnets finmotorikk.
  • Leker barna sammen med andre, er det også full fart på samarbeidet. Dette blir et godt verktøy for barna fremover.
  • Byggesett skaper moro og lek for barn i alle aldre. Derfor kan barn i alle aldre samles og ha gøyale timer sammen.

Stort utvalg av byggesett – bl.a. fra LEGO og Playmobil

Med våre byggeklosser kan barnet ditt bygge det skjeve tårn i Pisa eller et høyt tårn hvor heksen holder prinsessen  til fange. Våre byggesett byr på mange timer med gøyal lek. Bygg et sjørøverskip og la de dumme landkrabber gå på planken – eller lek med LEGO Friends og bygg et fint hus til alle dine små figurer.

Vi har et stort utvalg av byggesett og byggeklosser, bl.a. fra:

  • LEGO – serier som LEGO Friends, LEGO City, LEGO Pirates, LEGO Star Wars, LEGO Duplo, mv.
  • Playmobil
  • GEOMAG
  • PLUS PLUS

Har barnet ditt skruet hendene ordentlig på, er de nok klare til å bygge sin neste store og kule kreasjon. Du finner vårt store sortiment her på siden, uansett hvilken alder og preferanse barnet ditt har. Prøv de populære seriene fra LEGO, som for eksempel  Star Wars og Ninjago. Kjøp i dag og få glede av 365 dagers full returrett.

Så er det bare å bygge løs! 

Vi bruker cookies Aksepter Les mer