Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Dukker, dukkehus og tilbehør

341 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Barn bruker dukker til å gjenskape situasjoner fra den virkelige verden. Voksne hører ofte at små barn sier det samme til dukkene sine som de voksne sier til barna – og det er helt naturlig i rollelek.

NEW BORN BABY-dukkene gjør det enkelt for barna å øve seg på å være som de voksne. Med en dukke som kan drikke, tisse og bevege armene, hodet og beina kan man gjenskape situasjoner som frokosten, en liten lur eller bytte av klær. Og med forskjellig tilbehør blir leken enda mer realistisk.

Etter som barna vokser, blir måten de leker på annerledes. For barn spiller mote og modeller en viktig rolle når de skal etterligne karakterer som er eldre enn dem selv, og de ser etter rollemodeller overalt. En dag hører du kanskje: "Når jeg blir stor, vil jeg være … en stjerne som BARBIE, Ken eller Steffi – eller kanskje en DISNEY-prinsesse som Snehvit eller Askepott."  

Dukker inviterer til rollelek

Dukker spiller en viktig rolle i barndommen hos de fleste. For mange år siden hadde du kanskje også en dukke – en yndlingsdukke. I dag finner du et stort utvalg av dukker. Sammen med en rekke forskjellig tilbehør inviterer de til rollelek i dagevis.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer