Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Dukker inviterer til rollelek

Dukker spiller en viktig rolle i barndommen hos de fleste. For mange år siden hadde du kanskje også en dukke – en yndlingsdukke. I dag finner du et stort utvalg av dukker. Sammen med en rekke forskjellig tilbehør inviterer de til rollelek i dagevis.

Barn bruker dukker til å gjenskape situasjoner fra den virkelige verden. Voksne hører ofte at små barn sier det samme til dukkene sine som de voksne sier til barna – og det er helt naturlig i rollelek.

NEW BORN BABY-dukkene gjør det enkelt for barna å øve seg på å være som de voksne. Med en dukke som kan drikke, tisse og bevege armene, hodet og beina kan man gjenskape situasjoner som frokosten, en liten lur eller bytte av klær. Og med forskjellig tilbehør blir leken enda mer realistisk.

Etter som barna vokser, blir måten de leker på annerledes. For barn spiller mote og modeller en viktig rolle når de skal etterligne karakterer som er eldre enn dem selv, og de ser etter rollemodeller overalt. En dag hører du kanskje: "Når jeg blir stor, vil jeg være … en stjerne som BARBIE, Ken eller Steffi – eller kanskje en DISNEY-prinsesse som Snehvit eller Askepott."