Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

DISNEY PRINCESS Royal Dreams slottlekesett


1 499,00

Detaljer

Varenummer 000000000108404001

DISNEY PRINCESS slottlekesett
Hva er favoritteventyret ditt? Er det historien om Skjønnheten og udyret? Eller kanskje historien om den eventyrlystne havfruen Ariel, som ofrer stemmen sin for å kunne gå på jorden? Det er mange magiske fortellinger å velge mellom, og i prinsesseslottet fra DISNEY PRINCESS kan du gjenoppleve og gjenskape dem alle.
Slottslekesettet består av fire rom egnet for lek, slik at alle små drømmere og eventyrtilhengere kan skrive sine egne eventyr fylt med magi, utfordringer og eventyr. Det pastellfargede slottet byr på en lang rekke designdetaljer som er morsomme å utforske, som spirene, en vakkert utsmykket inngangsdør og en flygende teppe-heis, som lar deg forflytte dukkene mellom to etasjer.
Slottet måler ca. 95 cm. Inkl. møbler og tilbehør. Dukker selges separat.

Alder Fra 3 til 10 år

Mål

Levering og returnering