Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Fidget toys

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Velg den typen Fidget Toys som du liker best

Fidget Toys kommer i flere forskjellige utgaver Den som spesielt bidrar til å dekke flere behov samtidig er Fidget Cube. Fidget Cube er en kube som med sine seks forskjellige sider bidrar til å redusere stress, hvis du har en tendens til å være litt rastløs.

Uansett om det er blant kollegaer på kontoret, eller det er midt under en film du ser sammen med familien, vil du få stort utbytte av dette fantastiske produktet. 

På de forskellige sidene av kuben er det tre knapper med lyd og to uten, en liten joystick, en knap som kan dras frem og tilbake, en fordypning, tre rulleknapper og en metallbolt, samt en roterende skive.

I tillegg til kubene, fås også en Fidget Spinner, som på samme måte bidrar til økt konsentrasjon og fokus i hverdagen. Du kan med fordel også ta et kikk på Thumb Chucks, som ganske enkelt er en snor med en kule i hver ende, som du kan gå og svinge med mellom fingrene.

Felles for Fidget Toys er at alle sammen tar utrolig liten plass og får derfor plass i en bukselomme. På den måten kan du ha dem med deg overalt, noe som gjør det lett for deg å til en hver en tid kontrollere impulsene – og nå kan du til og med gjøre det uten at det er til sjenanse for omgivelsene.

 
Vi bruker cookies Aksepter Les mer