Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Se ønskeboken

De aller beste julegavene til barn

Julen nærmer seg, og det er for mange den søteste tiden på året. Spesielt barna gleder seg som regel veldig, og det er ikke det minste rart. Desember er nemlig den måneden da barna skjemmes ekstra bort i form av kalendergaver, adventsgaver, julekaker, julekalendere og selvfølgelig den helt store finalen med julegaver og kos på selve julaften.

Julaften feires på svært ulike måter rundt om i verden. Det er en kristen tradisjon, noe som naturligvis begrenser høytiden til bestemte land og kulturer. Rent historisk feirer vi at Jesus Kristus ble født. Man kjenner ikke den opprinnelige datoen, men noen har siden vedtatt at den skal feires 25. desember. Dette er senere opphavet til at millioner av mennesker fester, spiser god mat og overøser sine kjære med gaver og hygge i kjærlighetens tegn. Før julaften opprinner forbereder vi oss gjennom advent, som er de fire søndagene før julaften, hvor vi tenner lys og gir barna gaver. I mange land feires julaften 24. desember, mens man andre steder venter med åpne gavene til om morgenen den 25. desember.

I det 21. århundre blir det i de fleste land og byer gjort mye ut av dekorasjoner til julemåneden. Spesielt lys og granbar blir ofte plassert over gater og veier og lyser opp de mørke vintermånedene, noe som skaper en helt egen atmosfære. Hvis du og din familie er blant dem som feirer julen på den tradisjonelle måten, så er det trolig mange forberedelser som går forut for den store dagen. Får dere hele familien på besøk, skal det kjøpes inn og tilberedes mat i massevis, og selvfølgelig skal det kjøpes gaver.

Overrask barna med de perfekte julegavene

Når det kommer til barnas julegaver, så blir det sjelden spart på noe, og julaften er da også barnas fest. Derfor er det lurt å være ute i god tid når du skal på julegavejakt. Barna har sikkert et hav av julegaveønsker, og derfor er det ikke nødvendigvis vanskelig å finne ut hva du skal skjemme dem bort med. Vi vet imidlertid alle hvor hesblesende julegavekjøret kan være i desember, og derfor kan det være en fordel å forberede seg i god tid, slik at du i stedet kan bruke julemåneden til å kose deg sammen med familien. Hvis du holder øynene åpne, kan du til og med være så heldig å støte på noen fantastiske tilbud på julegaver til barn hos BR. Her setter vi nemlig vår ære i å finne de aller beste julegaveideene til barn, slik at du kan glede de søte små med flotte pakker fra BR under det glitrende juletreet. Vi har julegaver til både jenter og gutter, og til alle aldre og prisklasser, så det burde definitivt være mulig å finne den perfekte gaven som passer både til budsjettet og forventningene.

Oppfyll alle julegaveønskene

Hos BR feirer vi julen ved å hjelpe alle foreldre med å tenne julelys i øynene til barna. Derfor kan du på denne siden finne en rekke populære leketøysmerker, som alle i årtier har skapt juleglede i tusenvis av hjem verden over. Har barnet ditt et kreativt sinn, kan du med fordel bla gjennom vårt utvalg av kreative leker, som gir barnet mulighet til å fordype seg i timevis og samtidig utvikler sine motoriske evner. Kanskje ligger det en kunstner gjemt i barnet ditt, og i den forbindelse finnes det ikke noe mer opplagt enn å overraske med male- og tegnesaker, som garantert vil bidra til å utvikle barnets fantasi.

Uansett hva barnet ditt har av julegaveønsker, så kan vi med stor sannsynlighet innfri dem hos BR. Vi har nemlig allverdens ting og saker helt fra byggeklosser, musikkinstrumenter og brettspill til sparkesykler og spillkonsoller. Utvalget spenner bredt, og det gjør det mulig å finne julegaver til både søte jenter og kule gutter helt fra 0 år. Til de aller minste (0–2 år) er det en god ide med myke gaver, som for det første ikke har harde og skarpe kanter som de kan slå seg på, men som heller ikke inneholder små løse deler som de kan sette i halsen. Til de litt større (2–5 år) er det alltid en god ide med noen gaver som kan være med på å utvikle de motoriske evnene samt styrke talegavene. Når barna blir litt eldre (5+ år), så begynner de selv å være svært bevisste på hva de liker å leke med, og heretter er det ikke lengre så mye opp til foreldrene å bestemme hvilke leker de skal ha.

Finn julegaver fra populære merker

På denne siden finner du selvsagt julegaver til barnet ditt uansett hvilken aldersgruppe han eller hun tilhører. En av de store fulltrefferne er LEGO, som du sikkert kjenner allerede. Det er nesten et must for barn å vokse opp med de ettertraktede byggeklossene, og ikke bare er det morsomt å leke med, med det styrker også barnets fantasi og utvikling generelt. Men her vil du også finne mange andre leker. Det er nemlig et stort utvalg av forskjellige serier som LEGO City, LEGO Duplo og mange andre. LEGO byr altså velkommen i en verden for seg selv, og det er svært få barn som ikke blir helt trollbundet når de først har blitt kjent med de forskjellige typene leker fra den verdensomspennende merkevaren. Enten barnet liker superhelter, tøffe maskiner eller foretrekker rolig lek med LEGO Friends, vil du finne det her.

Når julegaverushet har satt inn for alvor, så er det travelt både i butikker og nettbutikker, og det betyr at du må være rask hvis du skal få satt fingrene i de gode julegavetilbudene. Derfor bør du være ute i god tid med noen forberedelser. Sørg for å få julegaveønskene fra barna i god tid. Finn ut hva som passer med budsjettet og planlegg så når de forskjellige tingene skal kjøpes. På denne måten unngår du for mye kjas og mas, og det er også større sjanse for at du får tak i akkurat de tingene du har plukket ut til barnet ditt.

En annen ting som er en sikker vinner blant jentene, er Barbie. Siden 1959 har Barbie appellert til barn i hele verden og har nærmest vært et moteikon for tenåringer. Hun har gjennom årene blitt produsert i mange forskjellige versjoner og typer, og kommer ofte med tilbehør som passer til temaet. Introduser barnet ditt for de vakre Barbie-dukkene eller legg til en ny i samlingen din og gi prinsesseidentiteten til jenta di et nytt løft. Er det en ekte fan gjemt i jenta di, kan du også finne en rekke andre ting med Barbie som tema – det kan f.eks. være skolesekker, pennaler og matbokser. Alt dette er ting som barnet ditt vil elske å vise frem til venner og kjærester i barnehagen eller på skolen.

Spark julen i gang hos BR

Snart er det jul, og det er en dyr fornøyelse for de fleste familier. Derfor kan du hos BR finne julegaver i alle prisklasser. Gode ​​gaver trenger ikke nødvendigvis være av de dyreste, så på denne siden vil du finne et bredt spekter av julegaveideer til priser som enhver familie kan være med på. De fleste barn har store forventninger til julaften, og for størstedelen av dem blir det også gjort veldig mye ut av det i form av adventsgaver, kalendergaver, julekalender og så videre. Det er derfor ikke så rart at barn får julelys i øynene når det endelig blir julaften, og juletreet står der i all sin prakt og lyser opp hele stuen, mens den ene gaven etter den andre ligger og venter på å bli pakket opp.

Bli klar til barnas jul hos BR. Hold øye med de mange gode tilbudene som løpende dukker opp her på siden. BR ønsker alle barn og deres foreldre en fantastisk jul, og vi ser frem til å hjelpe dere gjennom de forskjellige julegaveinnkjøpene.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer