Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Julekalender

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

 

Skap juleminner med den rette julekalenderen fra BR


Nå er det snart den tiden på året som mange av oss ser frem til. Tid til å vende kalenderbladet slik at det viser at nå er det 1. desember, og at julekosen kan begynne. Desember måned er nemlig en helt spesiell tid på året – også selv om det er den første kalde vintermåneden, og de siste bladene på trærne for lengst har blitt blåst av etter en kald høstvind. Men den kalde vinden og de bleke trærne kan man glemme i desember måned, som er lysenes og hyggens tid for både store og små. Og nok særlig de små, som med julelys i øynene gleder seg til at det igjen blir jul, og de første gavene kan pakkes opp foran juletreet.

 

En fast del av barnas desember måned er den daglige julekalenderen, som hjelper til med å telle ned dagene til det endelig har blitt jul. Med en julekalender kan barna hver dag slå øynene opp og spent finne frem julekalenderen for å se hva som skjuler seg der inne bak dagens luke. På den måten blir hver morgen en god start på dagen, når de skynder seg å hoppe ut av sengen for å finne dagens overraskelse. Det betyr mye for barna å kunne se frem til å åpne en ny luke hver dag, og derfor har vi også et bredt utvalg av mange forskjellige julekalendere her hos BR, slik at du kan finne den perfekte julekalenderen til barnet ditt. Vi har julekalendere som passer til både jenter og gutter og barn i alle aldre, slik at du kan velge akkurat den som barnet ditt har ønsket seg for å gjøre desember litt mer koselig. Så ta en titt på vårt store utvalg på siden og finn de kalenderne som barna dine skal ha det gøy med i desember, og som kan gi gode minner som kan vare helt til neste jul.

 

Julekalendere med spennende overraskelser hver dag

Når det endelig har blitt desember og julen står like for døren, finnes det ikke noe bedre enn å kunne se frem til alle de hyggelige stundene som desember bringer med seg. Selv om det er mørkt og kaldt ute, er det nemlig nå det er tid for å tenne de hyggelige julelysene både inne og ute, og å gå i gang med en masse morsomme aktiviteter som julebakst og juledekorasjoner. I desember står kosen og de gode stundene i sentrum, og her er barnas daglige julekalendergave også et viktig element. I stedet for en sjokoladekalender, som ikke er gøy særlig lenge, kan du med en av våre mange forskjellige julekalendere med morsomme leker få hyggen til å vare hele dagen. Barna kan nemlig tilbringe mange timer i lek med figurene og alt det andre i julekalenderen. Hver dag kan de dessuten legge enda et element til leken når de åpner neste luke.

 

Vi har et bredt utvalg av julekalendere fra flere forskjellige populære leketøysmerker, slik at du kan velge den julekalenderen som akkurat ditt barn blir glad for. For eksempel kan du finne julekalendere fra merker som Brio, som er perfekte for de minste barna, men du kan også finne julekalendere fra  LEGO, som vil passe godt for litt større barn.

 

Gjør ventetiden morsommere med en julekalender

Når det endelig har blitt desember med alt hva måneden bringer med seg av hygge, kakebaking i lange baner og julesanger, så betyr det at det ikke kan være lenge til det endelig er jul og på tide å åpne de etterlengtede gavene. Men selv om julen nærmer seg med raske skritt, så kan det likevel være vanskelig å måtte vente en hel måned til. Derfor er julekalendere en god måte å gjøre ventetiden søtere for barna. Både fordi det er en enkel måte for barna å hele tiden holde seg oppdatert på hvor lang tid det er igjen før dagen omsider har kommet da gavene kan åpnes. Men også fordi den riktige julekalenderen, som passer til ditt barn, gir masse god underholdning i løpet av desemberdagene.

Her hos BR var vi nøye da vi valgte ut de julekalenderne som du kan finne her på siden, slik at barna dine er sikret masse moro hver eneste dag i desember måned. Uansett om det gjelder å samle alle dyrene på gården, eller om det hver dag gjemmer seg en ny boks med modellerleire, så kan det skapes julenisser, fjøsnisser og snømenn, slik at du kan være sikker på at både jenter og gutter, store som små, ser frem til å slå øynene opp hver dag, hoppe ut av sengen og åpne enda en luke i kalenderen. Og så kan de gå og glede seg til å komme hjem fra skolen eller barnehagen og fordype seg i lek med den dagens tillegg til samlingen av kalendergaver. Samtidig kan gleden fra julekalenderen strekke seg lenger enn bare til desember måned, fordi de 24 gavene også vil være morsomme å leke med når julen er over og hverdagen nok en gang melder sin grå ankomst.

 

Ingen jul uten en julekalender

For barna har julekalenderen etter hvert blitt en så fast del av desember og julen at den ikke er til å komme utenom. Og det er da også lett å forstå hvorfor barna er så glade i den. I tillegg til de andre juletradisjonene er julekalenderen med på å starte hver eneste dag på en god måte. Det finnes ikke noe bedre enn å legge hodet på puten om kvelden og lukke øynene mens man gleder seg til å stå opp neste dag for å se hva som skjuler seg bak dagens luke. Samtidig markerer hver åpnet luke at nå er vi én dag nærmere julaften. Og det har faktisk rett og slett ikke vært en riktig desember måned og en riktig god jul uten en julekalender til å forsøte ventetiden.

 

Hos BR vet vi hvor mye barna går opp i julekalendere, og hvordan de gleder seg spent til å åpne hver eneste luke. Derfor har vi også valgt ut sortimentet vårt nøye, slik at det bare er de beste og morsomste modellene du kan finne i utvalget vårt. Barna er garantert masse gode lek og underholdning i den vakre julemåneden med en av julekalenderne her på siden.

 

Har du husket julegavene?

I tillegg til den obligatoriske julekalenderen, som barna ikke kan klare seg uten, er det like viktig å holde styr på julegavene, som jo for de fleste barn er julens høydepunkt. Desember er en hyggelig måned som byr på mange gode opplevelser. Men for de voksne kan det også være en svært travel måned hvor oppgavelisten noen ganger kan bli litt for lang når det både skal kjøpes gaver, lages mat og pyntes. Derfor er det også en god idé å være ute i god tid med juleønsker og juleinnkjøp, slik at du er sikker på at du finner de helt riktige gavene til barn eller barnebarn. Hos BR har vi et kjempeutvalg av leker fra alle de populære merkene. Derfor finner du lett gavene som står høyest på ungenes ønskeliste her hos oss. Du kan bestille dem raskt og enkelt her på siden og dermed være sikker på at du har lykkelige barn når de åpner gavene som har stått på ønskelisten de har sendt til julenissen.

 

Av de mange forskjellige leketøysmerkene du kan finne her hos oss, som har leker som garantert vil falle i god smak hos barna, finner du blant annet My Little Pony, som vil være perfekt for de yngste jentene, som elsker de pastellfargede hestene. Du kan også finne leker fra Pokémon, som vil sikre morsomme dueller mellom trenerne og dyrene deres. Så ta en titt på det store lekeutvalget vårt og få julehandelen smertefritt overstått samtidig som du gir barna akkurat det de ønsket segaller mest. Med unntak av en hvit jul, kan vi nemlig oppfylle de fleste av barnas juleønsker her hos BR.

 

Med den rette julekalenderen som gjør alle dagene i desember til noe helt spesielt, og med julegavene som står øverst på barnas ønskeliste innkjøpt, kan julefreden helt sikkert senke seg over hjemmene, slik at det atter en gang kan bli en deilig jul med masse gode minner. Så ta en titt på vårt store utvalg av både julekalendere og julegaver og finn de perfekte tingene til barna. 

Vi bruker cookies Aksepter Les mer