Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

POKÉMON GO Plus


390,00

Detaljer

Varenummer 000000000108813001

Tilbehør til POKÉMON GO spill-appen
Maks. 1 stk. per kunde per dag. POKÉMON GO Pluss varsler hvis en Pokémon er i nærheten, så går du ikke glipp av en eneste Bulbasaurs eller Charmanders. Og best av alt: du trenger ikke lenger å se på smarttelefonen din for å fange dem!
POKÉMON GO Pluss er en liten Poké Ball-formet Bluetooth-enhet som du kan bruke som en pin eller ha rundt håndleddet. Den kobler seg trådløst opp til POKÉMON GO-appen på smarttelefonen din, og varsler om hendelser i spillet ? som hvis du er i nærheten av en Pokémon eller et PokéStop ? via LED-lys og vibrering. Uten at du trenger å se på telefonen, kan du trykke på Pluss-enheten din og fange Pokémonen, fange bær, Pokémon-egg eller andre gjenstander. Pluss-enheten virker også sammen med appen hvis appen kjører i bakgrunnen på smarttelefonen din, men da vil ikke spillet registrere distansen du beveger deg.
Kobler til via Bluetooth lavenergi.
For å komme i gang må du oppdatere appen.
Kompatibel med iPhone 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus med iOS 8-9. Kompatibel med Android-enheter med 2 GB RAM eller mer, Bluetooth Smart (Ver. 4.0 eller nyere) og Android Ver. 4.4-6.0 installert.

Alder Fra 7 til 12 år

Mål

Levering og returnering