Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Elektrisk bil til barn

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Elektriske biler – kjør om kapp i hagen

Dyt Dyt! Her kommer jeg kjørende i min egen lille elektriske bil. Se hvor flink jeg er mamma og pappa! Med en stilig elektronisk bil kan barnet ditt helt selv kjøre avsted. Det skaper timer med lek for de minste – uansett om de kjører selv eller sammen med venner eller søsken. Se barnet ditt kjøre rundt i hagen eller terrassen. Latteren som følger med, er et bevis på at du har kjøpt den perfekte gave! Se vårt store utvalg av elektroniske biler nedenfor.

Elektriske biler

Wroom-wroom - off we go! Lysten til fart, spenning og eventyr er ikke bare for voksne. Kule kjøretøyer som kommer raskt over steppene er minst like så fascinerende for husets minste. Det samme gjelder eventyrlysten og gleden ved å dra ut på spennende turer og opplevelser. Det får barna nemlig i en tidlig alder – men med en elektrisk bil fra Ride On trenger de ikke å vente helt til de blir gamle nok til å kjøre selv. De kule og fancy bilene som du finner i et stort utvalg her hos BR gir barna mulighet for å oppleve moro, vindsus i håret og full fart fremover.

Kule og fancy kjøretøyer

Det har skjedd mye med kjøretøyer til barn gjennom årene, borte er f.eks. olabilen. Nå er bilene så virkelighetstro, at barna dine kan få en BMW, Mercedes eller en Land Rover nesten helt lik den bilen som mamma eller pappa selv drømmer om eller kjører i – kanskje til og med en som er mye tøffere og nyere. I utvalget finnes også andre former for kjøretøyer, f.eks. firehjulstrekkere, motorsykler og traktorer. Det finnes også flere forskjellige størrelser av kjøretøyer å velge mellom. Velg f.eks. et to-personers kjøretøy hvis det – forståelig nok – er flere barn som vil ta seg en tur. Med en stor modell, hvor det er plass til to, kan barna i fellesskap dra på oppdagelsesreise i hagen, og du unngår samtidig uenighet og krangel om hvem som skal på tur først.

Raskt utover steppene

Måten bilen kommer fremover på er ved hjelp av et kraftig, oppladbart batteri. Når batteriet er fulladet, kan barna kjøre i bilen i en time, og batteriet er samtidig kraftig nok til at bilen kan kjøre i selv ujevnt terreng. Det er spesielt en fordel, hvis dere har arealer med gress, jord eller grus i hagen eller på andre utearealer. Bilene er også utstyrt med en fjernkontroll. Med denne kan du fjernstyre kjøretøyet, dette er en fordel hvis barna ikke er gamle nok til å styre bilen selv. Til tross for at batteriet er kraftig, trenger du ikke bekymre deg for om barna slipper for langt vekk – toppfarten er nemlig begrenset til et håndterbart maksimum på 10 km/t. Dette gjelder for de raskeste modellene.

Elektrisk bil – spennende opplevelser og timesvis av underholdning

Oppfyll barnas – og dine egne – drømmer med en elektrisk bil som de kan ta med seg på oppdagelsesreise og få masse spennende opplevelser på egen hånd i det fri. Den elektriske bilen gir med andre ord barna timesvis av underholdning, masse frihet og utvikler deres selvstendighet. Husk også at du her på BR´s hjemmeside finner masse leker som innbyr til lek, moro og spenning. Se bl.a. vårt brede utvalg av sparkesykler, skateboard og rulleskøyter. Går det ikke raskt nok? Så finn en tøff og rask racerbil og tilhørende racerbane. Her garanterer vi action og full fart fremover!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer