Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Lekebiler, -tog og -fly

Hvem vil være helikopterpilot, togfører, lastebilsjåfør eller racerbilfører eller ha ansvaret for lekegarasjen? Rollene defineres når man leker med lekebiler, -tog og -fly. Samtidig er trafikkskilt og trafikklys fine å bruke når man skal snakke om trafikkregler og ting som barna må passe på i trafikken.

Noen lekebiler er som ekte biler av metall med mange detaljer, bare i små modeller. De er perfekte å samle på, og man kan starte med bare et par lekebiler og gradvis bygge opp en flott samling. Det er en god måte å bruke fantasien på og skape sitt eget univers. Eller hva med å kjøre fantasipassasjerer rundt i leketoget eller styre en rask FERRARI? Forestill deg hvordan det vil være å vinne kappløpet med DISNEY CARS, eller kanskje være en pilot? Se vårt utvalg av DISNEY Planes-produkter. 

Lekebiler, -tog og -fly

Med lekebiler, -tog og -fly kan man ha mye moro. Trinn for trinn skaper du et lite univers, samtalene starter og barnet sier med et stort smil: "Kan vi gjøre det igjen i morgen?" Lekebiler, -tog og -fly inviterer til rollelek der hele familien kan være med.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer