Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Lekebiler, -tog og -fly

Med lekebiler, -tog og -fly kan man ha mye moro. Trinn for trinn skaper du et lite univers, samtalene starter og barnet sier med et stort smil: "Kan vi gjøre det igjen i morgen?" Lekebiler, -tog og -fly inviterer til rollelek der hele familien kan være med.

Hvem vil være helikopterpilot, togfører, lastebilsjåfør eller racerbilfører eller ha ansvaret for lekegarasjen? Rollene defineres når man leker med lekebiler, -tog og -fly. Samtidig er trafikkskilt og trafikklys fine å bruke når man skal snakke om trafikkregler og ting som barna må passe på i trafikken.

Noen lekebiler er som ekte biler av metall med mange detaljer, bare i små modeller. De er perfekte å samle på, og man kan starte med bare et par lekebiler og gradvis bygge opp en flott samling. Det er en god måte å bruke fantasien på og skape sitt eget univers. Eller hva med å kjøre fantasipassasjerer rundt i leketoget eller styre en rask FERRARI? Forestill deg hvordan det vil være å vinne kappløpet med DISNEY CARS, eller kanskje være en pilot? Se vårt utvalg av DISNEY Planes-produkter.