Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Lekesett og figurer

703 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Hver figur har hver sin personlighet og flere forskjellige figurer kan selvfølgelig inngå i samme lek. Kanskje er Postmann Pet på vei til å avlevere post til ridderen? Eller kanskje er My Little Pony syk og Doctor McStuffins blir så nødt til å kurere hende. Når barna først går i gang med å leke med sine figurer, er det kun fantasien som kan sette grenser.

Her er det muligheter til flere timer med lek når barna først får et lekesett i hånden. Det er utallige måter for hvordan leken kan bli satt sammen. Bare vent å se hvordan ditt barns fantasi utspiller seg! Barnet ditt kan selvfølgelig leke med alle sine figurer alene, men leken blir også god hvis søsken eller venner blir med. Så her gjelder det å ha figurer nok til alle!

Morsomme lekesett og kule figurer til gutter og jenter

Noen figurer er veldig små og kan til og med passe nede i lommen. Så er de praktiske å med på skolen og barna kan leke med dem i frikvarteret. Barna kan også samle på de små figurene og stille dem pent opp på hyllen.

Når det lekes med figurer kan barnet selvfølgelig samle figurer og leker fra forskjellige verdener inn i den samme lek. Kun fantasien setter grenser! Her i BRs nettbutikk finner du både kule actionfigurer, samlefigurer, hester, politi, riddere og sjørøvere – og alt mulig annet. De er alle sammen klare for en god lek!

Lekesett og figurer hos BR

En morsom figur eller et spennende lekesett kan være den perfekte gaven til barnet ditt. De aller minste figurene er også ypperlige som kalendergaver eller hvis barnet skal i en fødselsdag. Leketøy behøver ikke være verken stort eller dyrt for at det skal skape glede for barnet ditt.

HOS BR elsker vi også figurer og lekesett som er morsomme å leke med. I nettbutikken har vi bl.a. samlet morsomme produkter fra SKYLANDERS, MY LITTLE PONY, DOCTOR MCSTUFFINS og LEGO  - bl.a. LEGO INFINITY og LEGO DIMENSIONS. Og vi oppdaterer som alltid nettbutikken løpende med nye varer. 

Velkommen til vårt sortiment av lekesett og figurer her ovenfor. Vi har også 365 dagers returrett! 

Lekesett

Vil Barbie-dukken din nyte sommerdagene ved et basseng, skaff henne et bassengsett, så hun sammen med en god venn kan sitte på de rosa stolene under palmetreet. De kan også ake ned sklien og lage et stort plask. Eller sett en salgsautomat i nærheten av dukkene dine. Legg tilbehør som vesker, sko og smykker inn på hyllene. Dukkene dine foretar et valg, og det valgte tilbehøret popper ut. Så hva skal din Barbie gjøre i dag? Skal hun sole seg eller handle? Liker du Minnie Mouse, så kan du bestille et flott rosa sett med en Minnie Mouse-figur og et vidunderlig kjøpesenter.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer