Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Filmer for barn er moro

Filmer for barn gjør det enkelt og morsomt å bli kjent med klassiske eventyr, morsomme figurer og ukjente universer – med alle mulige gode historier. Hele familien kan samle seg om filmer for barn!

Det er ok å kose seg og slappe av med filmer for barn, men man kan også lære nye ting. Filmer for barn kan være stimulerende for fantasien, og de gir barna noe å tenke på og snakke om.

Filmer for barn er ofte basert på historier om superhelter som takler selv de mest utrolige situasjoner. De vekker spørsmål om moral, fordi superhelter som BATMAN, SPIDER-MAN og karakterene i THE AVENGERS forteller historier om de gode og de onde. 

Tegnefilmer og animerte filmer er svært populære. I vårt utvalg av DVD-filmer finner du en rekke DISNEY-klassikere som Askepott, Jungelboken og Skjønnheten og Udyret.