Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Puslespill

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Fargerike instrumenter av tre i god kvalitet

Klang, klang, klang! Er barnet ditt en kommende verdensstjerne? De er hvert fall godt på vei med et flott instrument av tre. Instrumenter av tre skaper god underholdning og lar barna utforske forskjellige lyder – for eksempel ved å slå på en Xylofon.

Her hos BR kan du finne mange forskjellige instrumenter. Til de aller minste er instrumenter i tre helt ideelle da de kan tåle en del. Blir de godt tatt vare på, kan også eventuelle kommende søsken arve instrumentene. 

Puslespill er som en inspirerende reise. Puslespill utvikler sanser som gjenkjenning og finmotorikk, og barnet blir introdusert for tall og bokstaver og en rekke universer. De blir også motivert til å tenke, utforske og lære. Med et enkelt skumplastpuslespill eller et gulvpuslespill fra PLAY2LEARN kan man lære å kombinere former og farger. Puslespill for barn inspirerer også til å bruke fantasien, og plutselig befinner du deg i et univers sammen med DISNEY-klassikerne, eller du drømmer at du er den modigste jenta i Skandinavia – PIPPI. Prøv trepuslespill i god kvalitet. De gir de yngste barna en følelse av å skape et bilde trinn for trinn. Etter som barna klarer å legge vanskeligere puslespill, legger de kanskje en dag 3D-puslespill med velkjente bygninger. Hvordan vil det føles å bygge Big Ben eller Empire State Building? Lek kjenner ingen alder! La puslespill for voksne være et kjært avbrekk på en travel dag.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer