Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Nå kan du og barna nyte litt familietid på kjøkkenet med BRs nye serie med ordentlig kjøkkenutstyr – FOOD'N'FUN-serien. Med de nye kjøkkenredskapene blir det både moro og enkelt for deg og barna å dele kokkekunstens og bakingens gleder.

Se mer

Ordentlig kjøkkenutstyr – trygt å bruke

Matlaging og baking er morsomt, men kjøkkenutstyret må også være trygt å bruke. Vi er stolte av å kunne si at den nye serien med kjøkkenutstyr har blitt grundig testet i henhold til regelverket for husholdnings- og matvareartikler, og alle produktene i serien er 100 % BPA-fri.

Minibagetter til nisten

Minibagettsettet gjør det enkelt å lage små bagetter som egner seg perfekt til matboksen. Du kan ha på barnas favorittpålegg eller spise dem som de er, ev. med smør. Lag minibagettene ut fra din egen favorittoppskrift på brød eller boller eller bli inspirert av de lettvinne oppskriftene våre.

Pop cakes – vær kreativ

Kreativitet på en pinne! Pop cakes er små kaker på en pinne. Du kan dyppe dem i glasur eller smeltet sjokolade og pynte dem med tørkede bær eller favorittstrøsselet ditt. Det er bare fantasien som setter grenser!