Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Samlekort, klistremerker og småting

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Fyll albumet med de kuleste samlekortene

Samler du på noe? Hvis du ikke helt vet hva du skal samle på, er morsomme samlekort en riktig god idé. De fyller godt i samlealbumet, og så er det gøy å spille med dem. Prøv for eksempel de populære Pokémon- eller AVENGERS-kort. Saml vennene og spill sammen med dem! Du kan også prøve de populære samlekortene fra LEGO og ANIMALS. Kom i gang, og du skal snart ha en stor samling av samlekort! Gjenopplev magien med favorittkarakterene dine. Se utvalget nedenfor!

 

Et gammelt uttrykk sier at julen er barnas fest. Julen er virkelig også en tid der barna får kose seg skikkelig. Det er nemlig tiden for glede, godteri og ikke minst gaver. Mens foreldrene har massevis å styre med i førjulstiden, kan det være vanskelig for de minste å vente på at det endelig blir julaften. Kalendergaver og pakkekalender kan hjelpe med å gjøre den lange ventetiden til 24. desember litt kortere for de spente, og av og til utålmodige, barna.

 

Inspirasjon til adventskalender og kalendergaver hos BR

Gaver til pakkekalender og kalendergaver trenger hverken å være store eller dyre. Det viktigste er nemlig forventningsgleden og lyset i barnas øyne når de pakker dem opp. Det handler om gleden ved å gi og gjøre andre glade. Hos BR har vi massevis av ideer til hva adventskalenderen og pakkekalenderen din kan inneholde. Du kan blant annet la deg inspirere av det store utvalget vårt av LEGO for gutter. Hvis det er prinsesser og kjoler som er tingen, kan du gå på jakt i utvalget av FROST-leker. Julen er en trivelig tid der det er mørkt og kaldt ute, men lyst og varmt inne. Dette gir masse tid til kos, lek og samvær i familien. Gode pakkekalendere og kalendergaver garanterer at dere i familien har noe å samle dere rundt og leke med i juletiden. Julen kan være travel, men den handler om akkurat det å finne tid til å nyte de koselige juledagene sammen.

 

Når nissen begynner å komme med gaver, kjenner barna med forventningsfulle sommerfugler i magen, at nå er det endelig jul igjen. Finn gavene dine til pakkekalender eller adventskalender hos BR allerede i dag. For husk at i adventstiden kan dere skjemme bort barna litt ekstra - julen er jo tross alt deres fest!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer