Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

SCHLEICH 42195 stall med hester og tilbehør


1 099,90

Detaljer

Varenummer 000000000101469001

SCHLEICH-lekesett (42195)
Ha en morsom dag i stallen!
Det er alltid noe gøy å finne på når du besøker den flotte SCHLEICH-landsbygda. Her kan du ta deg av de nydelige hestene, mate dem og gjøre dem klare til en spennende ridetur i de grønne åsene. Eller du kan bare se når de hopper og spretter rundt i innhegningen.
Stallsettet fra SCHLEICH har en rekke lekemuligheter for alle hesteelskere. Stallen er en fin kombinasjon av flotte detaljer, som de livlige fargekombinasjonene og blomster foran vinduene, og morsomme funksjoner, som fungerende dører og takvinduer, samt muligheten for ågjøre om stallen til en utendørs ridearena ved å ta av taket og sette det sammen med paddocken.
Inkl. 2 hestefigurer, 1 rytterfigur og tilbehør.

Alder Fra 3 til 8 år

Mål

Levering og returnering