Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0
Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Klar til skolestart?

Det kan være litt tungt med skolestarten etter sommerferien, enten man har vært ute og reist eller bare slappet av hjemme. Men det fine med skolestart er at man får se vennene sine igjen, og det er mange gode opplevelser i vente. Kanskje får man også nye ting som skolesekk, blyanter, fargeblyanter eller fine bokbind.

Vi tror at barn egentlig synes skolestarten er en fin ting, men de vil kanskje ikke helt innrømme det. Men uansett betyr skolestarten at du må være godt forberedt hver dag – og det er vanskelig uten en skolesekk. 

I vårt utvalg av skolesekker finner du en rekke farger og mønstre, noen med ALPINE-, LEGO, STAR WARS, FROZEN og MINIONS. Tenk på hvor mye barna bruker sekken etter skolestart. Kan bærereimene og stroppene justeres, og er ryggen ergonomisk?

Små helter blir sultne, og de må ha med seg en matboks på skolen. Hvorfor ikke velge en med LEGO CHIMA, AVENGERS eller BARBIE? Eller hva med drikkeflasker med DISNEY-, SMURFENE- eller MANCHESTER UNITED-motiv?

Skal du lære bokstaver eller tall? Husk pennal og skrivesaker – vi har motiver som FC BARCELONA, ONE DIRECTION og DISNEY CARS 2.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer