Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Til barnerommet

Leker er noe av det viktigste på barnerommet, men barna liker også interiørartikler og pynt med figurene de elsker, som SMURFENE eller DISNEY-figurer, for eksempel fra Biler. Det kan være plakater, veggklistremerker, puter eller en Grab ‘n’ Glow-lampe. Når barna blir større, vil både barnerommet og interiørartiklene mest sannsynlig endre seg. Nå handler det mer om å ha riktige farger og riktig stil.

Plakater er fortsatt en viktig del av interiøret barnerommet, men DISNEY-figurene er gjerne byttet ut med ONE DIRECTION eller lignende. Det samme skjer med sengetøyet, og ikke bli overrasket om du finner glitrende lys og diskolys som en del av interiøret barnerommet.  Det er kanskje noe du aldri selv ville valgt, men det er en del av prosessen med å utvikle sin egen identitet.

Barnerom og interiørartikler

Barnerommet er like viktig for barn som huset eller leiligheten er for de voksne. Det er et sted der de har tingene sine, der de sover, har det morsomt og slapper av. Med interiørartikler til barnerommet kan du gjøre rommet fint og personlig ved å velge farger og ting med de figurene som er viktige for barnet.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer