Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Treleker er leker av høy kvalitet

De fleste voksne husker at de lekte med treleker før BARBIE møtte Ken og før spill var noe de spilte på PLAYSTATION eller NINTENDO Wii. Treleker har vært populært i mange årtier. Og med god grunn – treleker stimulerer barna på en god måte.

Du finner en rekke treleker som inspirerer, lærer og motiverer barn på forskjellige måter. Se vårt store utvalg av robuste kvalitetsleker i tre samt trepuslespill, trespill, tretog og lekemat i tre.

Når det gjelder tog, finner du klassiske togbaner av tre med tog og tilbehør fra BRIO. Treleker utfordrer også evnen til å kombinere og bygge.

Sjekk også BRIOs magnetiske klosser, puttebokser og gåvogn til små barn samt KIDS-WOOD-gyngehesten som motiverer barnet til å bevege seg og trene balansen.

Barn elsker musikk og instrumenter, og KIDS-WOOD-xylofonen hjelper dem med å utvikle rytmesansen og motorikken. En annen populær lek er rollelek som for eksempel involverer lekemat i tre. Prøv HAPPY HOUSE-salaten som inspirerer barna til å sette sammen grønnsaker som agurk, tomater og salatblader.