Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Babyleker av tre

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Babyleker av tre – til de aller minste

Når barnet ditt her helt liten skal leker vekke sanser og utvikle fantasien. Og det gjør vårt utvalg av babyleker av tre – og vi har kjempe mye å velge mellom.  

Babyleker av tre finnes i mange forskjellige former og det er fortsatt populært blant de minste. Babyleker av tre holder lenge og kan også arves av kommende søsken eller søskenbarn. I nettbutikken finner du f.eks. babyleker av tre fra BR og BRIO. Trelekene fra BR er laget av sertifisert tre fra veldrevne skoger. Velkommen til vårt sortiment!

”Hva skal det være i dag? En melk? Ja, vær så god. Det blir 10 kr. Takk!”

Og så legges pengene i kassen.  

Man blir kanskje nostalgisk av å se treleker til barna. De er fortsatt populære blant de minste og derfor rommer de en del av sortimentet her i nettbutikken. Noen av babylekene innbyder til rollelek – for eksempel et morsomt kasseapparat, sånn at de minste kan leke butikk. Det kan også være en kuleramme av tre som blir barnets favoritt. Her kan barnet lære å telle – og så gir det en morsom gjenklang når kulene skytes fra den ene siden til den andre. Med de riktige babylekene i tre, er du sikret mange timer med morsom og lærerik lek.

Nostalgi og gode leker med babyleker av tre

Flere leker lages fortsatt i tre og det er det en god grund til. En ting er nostalgien ved å se sitt eget barn leke med leker som minner om din egen barndom. En annen ting er den gode kvaliteten som babylekene har. De holder godt – og kan derfor eventuelt gis videre til kommende søsken eller andre generasjoner. Lekene kommer også ofte i et enkelt design, som sørger for at barnas fantasi får fritt spill i leken.

Babyleker finnes i mange fasonger og vi utvider vårt utvalg når vi lager eller finner nye og  spennende  treleker. I vår nettbutikk finner du bl.a. produkter fra BR og BRIO, heriblant:

  • Kulebane og biler
  • Figurer og dyr
  • Klosser og putteboks
  • Og mye mer!

Babyleker av tre hos BR

Her på vår nettbutikk har du mulighet for å velge mellom forskjellige babyleker av tre til barnet ditt. Velg f.eks en putteboks som utvikler barnets motorikk og koordinasjonsevne. Det kan være veldig vanskelig å sette den riktige klossen i det riktige hull, men etter litt øvelse skal barnet nok lære det. Når putteboksen tømmes, er det ekstra stas å fylle den igjen og igjen!

Du finner vårt store sortiment her ovenfor. Angrer du på kjøpet ditt, gir vi 365 dagers returrett.  

Vi bruker cookies Aksepter Les mer