Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Alle badebassenger

Bassenger

Finnes det egentlig noe bedre enn en sommerdag i hagen med familien? Når vi i Norge har noen deilige og varme sommerdager som bikker over 20 grader, så valfarter nordmenn til strendene og nøler heller ikke med å fyre opp i grillen. Det er også da de fleste barn elsker å boltre seg i hagen med lek og plasking i vann - og det kan gjøres på veldig mange måter. Hos BR har vi et stort utvalg av utstyr og tilbehør som gjør sommerdagene litt morsommere for de små. På denne siden finner du våre mange gode forslag til bassenger og plaskebassenger som du raskt kan trekke ut fra garasjen, fylle med vann og deretter la barna bruke timevis på å leke i. Bruk derfor god tid på å dykke ned i utvalget vårt og se våre ulike modeller. Vi har til både mindre og større barn, og selvfølgelig noen som har plass nok til at du selv kan bli med på leken. Designet er barnevennlig med morsomme og søte motiver eller i friske farger.


Bassenger til mindre barn

Når du skal ut og kjøpe et basseng til familiens minste medlemmer, så skal du selvfølgelig først og fremst ta hensyn til barnas alder. Bassenget skal passe til barnas størrelse, slik at det ikke er farlig for dem å oppholde seg der, men samtidig heller ikke bli for kjedelig fordi det ikke er nok vann å leke i. Til de helt små kan bassenget naturligvis ikke være særlig dypt. 30 cm er nok for barn under eller rundt 3-årsalderen, for selv om man ikke kan forestille seg at så få cm kan utgjøre en fare, kan det lynraskt skje noe så snart du ser en annen vei. Med små barn skal du alltid være på vakt, spesielt når det er vann og basseng involvert i leken. Kjøp derfor et enkelt oppblåsbart plaskebasseng med en høyde på maks 50 cm. Hos BR finner du dem i et søtt design og med mange forskjellige motiver som vil varme ethvert barnehjerte.


Bassenger til større barn

Har du barn i barnehage- og skolealder, så kan det være lurt å kjøpe et litt større basseng som de kan boltre seg i. I denne alderen vil de nemlig elske å kunne svømme og få hodet under vann, og det krever selvfølgelig litt flere kvadratmeter. Bassenger til litt større barn legger også opp til ekte familiehygge, ettersom de fleste bassengene våre innenfor denne kategorien er store nok til at du som forelder også kan delta i plaskingen.


Få dere en kjølig dukkert i sommervarmen med et oppblåsbart basseng fra CARS, eller kanskje har dere mer lyst på en flott blåfarge som matcher en skyfri himmel? Valget er deres, og uansett hva det måtte være, så er vi hos BR sikre på at dere kan finne et basseng som passer hele familiens behov, og som vil gi dere masse kvalitetstid som familie.


Bassenger til hele familien

Er dere en stor familie og ønsker at alle sammen skal kunne finne frem sin indre vannhund samtidig, så bør dere ikke gå glipp av en titt på våre helt store og dype bassenger. Her kan du ha en høyde på f.eks. 87 cm som gjør at barna virkelig kan svømme og dykke akkurat som de vil. I disse bassengene er det plass til hele familien, og hvis dere har lyst til å skjemme dere bort, så vil dere lett bli fristet av våre bassenger med spafunksjoner. Her kan det nemlig lages boblebad, med innebygde dyser, oppvarmer og filterpumpe.


Vannsklier og diverse tilbehør

Når du har bestemt deg for hvilket bassenget eller plaskebasseng som skal pryde hagen din til sommeren og gjøre barna lykkelige, så kan du også overveie å titte på morsomt og spennende tilbehør. Hos BR har vi nemlig et kjempestort utvalg av varer som vil gjøre tiden i bassenget enda morsommere enn den allerede er. Du kan derfor finne et vell av dykkebriller, vannpistoler, badedyr, baller, vannballonger og mye annet. I tillegg kan du kjøpe en smart vannsklie, hvis du virkelig føler for å skjemme bort barna dine. Den er enkel å sette opp, og barna vil elske deg for det. Har du kjøpt et basseng i en god stor størrelse, bør du vurdere om du skal kjøpe en stige også, slik at de minste lettere kommer seg opp og ned uten å falle og slå seg. Det er ikke mange dagene i året du har mulighet for å glede barna med basseng og sklie, så når muligheten endelig byr seg, gjelder det å få mest mulig ut av det. Kjøp derfor basseng og tilbehør i god tid slik at du er klar til å ta det frem lynraskt.


Veiledning til bruk av basseng og plaskebasseng

Overveier du å kjøpe et basseng, så er det flere ting du må tenke over både før du kjøper, og mens du har det i bruk. Først av alt må du finne ut om du har plass i hagen til nettopp den størrelsen du titter på. Det bør være en del luft rundt bassenget, ettersom vannet ofte sprutes til høyre og venstre. Samtidig er det også en god idé å sjekke underlaget - det skal helst være en myk flate som f.eks. en gressplen, og så er det viktig at det er jevnt. Det er også klart enklest hvis du har en utekran, men du klarer deg også fint uten hvis du bare har en slange som er lang nok. Til slutt må du kunne tømme bassenget uten å oversvømme verken din egen eller naboens hage.


Når du har satt opp bassenget, vil det også være en fordel med et deksel som du kan legge over bassenget over natten slik at det ikke kommer rusk, blader eller ubudne gjester i bassenget. Har du investert i et større basseng, kan det hende du vil sette pris på et vedlikeholdssett slik at bassenget kan holdes rent gjennom hele sommeren. Til dette kan du kjøpe rense- og rengjøringsprodukter og et filtreringssystem.


På et tidspunkt vil sommeren dessverre ta slutt, og her er det viktig at du får pakket basseng godt sammen og lagret det for vinteren. Dermed sikrer du lengst mulig levetid og det risikerer ikke å få frostskader.


BR har alt du trenger

La BR være din foretrukne forhandler av leker til barnet ditt. Vi har allverdens morsomme ting og saker, og vi dekker mange ulike behov helt fra kreativ læring og interaktiv læring til utendørslek og klassiske leker som f.eks. lekesett og figurer. Vi har altså noe til både jenter og gutter i alle aldre og med forskjellige interesser. Skal du derfor i barnebursdag snart, eller synes du rett og slett at junior hjemme har fortjent en liten ting, så kjøper du det her på siden. Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp over 599 kroner, og så leverer vi innen 2-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen din.


Vi bruker cookies Aksepter Les mer