Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

NERF N-Strike Elite Stryfe blaster


309,00


Varen er ikke på lager i nettbutikken

Detaljer

Varenummer 000000000103520001

NERF N-Strike Elite-blaster
Den motoriserte Stryfe-blasteren fra NERF gir deg fantastisk NERF Elite-ytelse og gjør at du kan kaste deg uti heseblesende NERF-oppdrag med stor selvtillit!
Stryfe-blasteren fra NERF er designet i NERFs karakteristiske flammende oransje og grå fargekombinasjon, og gir deg 1-hånds, 6-pilers motorisert skyteaction som overrasker konkurrentene med lynrask utskyting av pilene! Bare hold avtrekkeren inne for å lade NERF Stryfe-blasterens motor, oppsøk målet ditt, sikt og skyt ut pilene! Blasteren har et hurtiglademagasin og akselerasjonsavtrekker som gjør at det går raskt å lade pilene!
Kompakt design og komfortabelt håndtak gjør det til den perfekte blasteren for spennende opprag med mye bevegelse, fordi det er enkelt å bære blasteren med bare en hånd.
Blasteren kan skyte opptil 27 meter. Inkl. 6 pilers magasin og 6 piler.

Alder Fra 8 til 16 år

Mål

Levering og returnering

Accessories