Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Lekehus og lekeplass

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Lekehus og lekeplass – da er leken i gang!

Inviter til lunsj på slottet ditt. Eller ta en rask husketur i hagen. Med flotte lekehus er det mulighet for timesvis av lek, både ute og inne. Her i vår nettbutikk har vi samlet alt det som er moro å leke med i hagen eller på rommet. Dere kan lett forvandle hagen deres til en egen lekeplass. Ta en husketur og se hvor høyt du kan nå opp til himmelen. Eller sett et leketelt inn på rommet og lek Pippi Langstrømpe som bor i Villa Villekulla!

Hvis man ikke vil være Pippi Langstrømpe, eller synes man bare at det beste i hele verden er å hoppe, er en trampoline det kuleste! Det er ingen grenser for hvor mange timer barn i alle aldre kan bruke på å hoppe opp og ned, og til de større barna er trampolinen det perfekte stedet til å lage gymnastiske øvelser. I mens kan de små se på og glede seg til det en dag blir deres tur til å imponere alle barna i nabolaget.

Hvis det likevel blir for mye for de små med hoppingen, kan en husketur alltid få smilet tilbake på leppene. Ja, ofte kan den faktisk mer enn det. De fleste barna blir henrykte over en tur til himmelen, og det skjer faktisk – sist på dagen – at de veldig monotone, nærmest hypnotiserende bevegelsene får et øye eller to til å lukke sakte.

Lek i lange baner

Men før det blir leggetid, må man ha litt mat, og kanskje storesøster eller storebror kan stå for den delen? I alle velutstyrte lekehus pleier det å være lett adgang til både pizza og pannekaker, og drømmer man om noe helt tredje er det sjeldent langt fra drøm til virkelighet i det gode lekehuset. Hos BR anbefaler vi generelt den risengrynsgrøten som blir servert rundt om i landets lekehus – akkurat passe salt, søt og knasende sprø.

La oss avslutte vår rundtur i hagen ved hoppeslottet – det ultimative fristedet for de modige. Hoppeslottet er for de kule barna. For dem som ikke er redd for å komme i nærkontakt med det skvulpende og dansende underlaget, og gang på gang måtte kjempe seg på beina igjen. Det er her konger og dronninger av nabolaget blir kåret, og det er her kampen om plassene i søkelyset utspiller seg. Likevel er det noen ganger mulig, også for de helt små, å merke suset i hoppeslottet; storebror og storesøster kan jo kanskje holde på med noe annet, men det gjelder om å forte seg før hoppeslottet igjen er full av store, hoppende barn som aldri blir lei av å overgå hverandre.     

Hos BR gjør vi det moro å være barn – og barnslig sjel – i hagen. Om du har spørsmål om våre produkter, levering eller retur, kan du finne svaret her på siden, hvor du alltid kan ta kontakt med vår kundeservice.   

Vi bruker cookies Aksepter Les mer