Gratis frakt på ordre over 599 kr. (Gjelder ikke Big'N'Heavy-produkter)

0

Se alle

Finn din neste trampoline hos BR

Hos BR finner du et stort utvalg av familievennlige trampoliner til barn og barnlige sjeler i alle aldre. Våre trampoliner er robuste, veldig enkle å sette opp og kvalitetstestet av våre (kanskje) litt for entusiastiske testere. Vi har både modeller for barn, og til dem som har mot på noe litt villere. Alle våre modeller oppfyller europeiske og danske standarder som sørger for at sikkerheten alltid er på topp. Ta en titt på en av våre populære modeller her på siden, her finner du også alt om lagerstatus, pris og materialer.

Gjør sommeren moro for hele familien

Våren har ikke kommet for alvor før trampolinen har blitt stilt frem i hagen, og hvis det var opp til oss, ble den hentet før grillen. Det er en helt spesiell følelse å hoppe rundt til lyden av fuglesang og lukten av brennende kull, og man har ikke lyst til å gå ned fra den igjen. Og alt sammen er mye morsommere når man vet at man er i trygge hender. Derfor er det veldig viktig for oss at alle hagetrampolinene våre er laget av hårdføre materialer i høyeste kvalitet, har sklisikre overflater og at fjærene er balanserte og sterke. Vi elsker leker, og derfor er vi også eksperter på alt som man kan leke med. Vi har derfor også veldig stor erfaring med trampoliner, og vi har strenge krav til dem du finner på siden vår.

Til de helt små er våre barnevennlige begynnertrampoliner et fantastisk alternativ til sandkassen, og du slipper samtidig for sand i stuen. Sett den på en gummimatte og flytt leken inn på barnerommet, da slipper du helt for skitt i huset. Det er en veldig god idé at barna lærer om koordinasjon og balanse, før de kaster seg ut i voksenstørrelsene. Alle trampolinene våre i barnestørrelser gir plass til å feile i sikre og trygge rammer, og innen lenge er de klar til de helt store trampolinene. Faktisk er de klar allerede når de har fylt 6 år, og de kan lett bruke de helt store trampolinene under oppsyn.

Stort utvalg av Outra trampoliner

Våre Outra Standard-trampoliner er ideelle for hele familien, og både store og små får det moro på denne tidløse klassikeren. Alle modellene er bygget robuste, og vi har fokusert på sikkerhet og holdbarhet når det kommer til design og byggematerialer.

Til deg som vil enda nærmere skyene, eksisterer det veldig få modeller som gjør det bedre enn Outra Pro-trampolinene. Den robuste stålrammen gir fantastisk høyde på sprettene dine, og de solide fjærene holder deg i luften hele dagen. Gjør spenningen mykere med andre fjærer for de minste eller behold dem for ultimativ hoppeglede.

For en kompromissløs opplevelse, er trampolinene fra Outra Excellence-serien det eneste riktige valget. Alle komponentene er laget for å få deg så høyt som mulig, og lek og trening har aldri vært morsommere. Excellence-serien er en perfekt blanding av moro og trening for hele familien.

De bomsterke stålrammene holder til hele familien, og det solide sikkerhetsnettet sørger for at alle blir på trampolinen og hindrer at føtter blir fanget mellom fjærene. Mange skader oppstår først når man skal av trampolinen, fordi det virker mye morsommere å hoppe av trampolinen i stedet for å bruke stigen, men med det høye sikkerhetsnettet, kan du være helt sikker på at barna aldri tar feil vei ned – uansett hvor høyt de hopper.

Brukervennlige trampoliner

Når du endelig får trampolinen med hjem i hagen, er det neste skrittet å montere den. Vi anbefaler at du unngår å sette opp trampolinen under trær med lavthengende grener, da det både griser på hoppeduken og øker risikoen for skader. Det er heller ikke en god idé å plassere trampolinen på fliser, fordi den lett kan gli og fordi den ikke kan stormsikres. Sett den i stedet på en jevn gressplen med minst to meters frirom rundt trampolinen, og hvor det også er fritt på toppen. Hvis det blir nødvendig å flytte trampolinen senere, er det ikke umulig, men det krever en del tålmodighet. Det er en god idé å være så mange som mulig til å bære, fordi den er tung og må løftes vannrett. Når det blir vinter, trenger du ikke å skille rammen fra hverandre, men vi anbefaler at de myke delene, f.eks. kantbeskytter og nett, oppbevares på et tørt sted.

Ønsker du at din nyinnkjøpte trampoline holder enda lenger, er det en god idé å holde metalldelene fri for frost og regn. Det er også viktig å ikke hoppe med sko og aldri mer enn to personer om gangen på trampolinen, da det både sliter på hoppeduken og fjærene. Det er ikke kun for sikkerhetens skyld, for fjærene kan holde seg sterke og elastiske i mange år, hvis du passer på dem. Uansett om du velger å skille den fra hverandre eller lar den stå ute i vintermånedene, trenger du faktisk kun å bekymre deg for hvordan du overbeviser resten av familien om at det er din tur til å hoppe på trampolinen resten av dagen. Trampolinene våre er skapt til utendørs bruk og trenger ikke mye vedlikehold.

Hop deg slank på hagetrampolinen din

Alle forbinder trampoliner med lek og moro, og mange glemmer at det også er en veldig effektiv måte å trene på. Du kan finne masse øvelser, tips og triks som kan spare deg for en mindre løpetur. Du f.eks. kan prøve sprellemannshopp som er veldig bra til å trene de nederste magemusklene, eller du kan starte med noen fjærhopp som trener balansen din. Du kan også velge å gi gass og gjøre hva du har lyst til – trampolinen er nemlig en fantastisk måte til å brenne kalorier – selv når du bare hopper for moro skyld. Har du opplevd smerter i rygg og nakke, anbefaler vi at du snakker med en lege før du begynner med trening på trampolinen. På samme måte som med normal trening, kan det være veldig hardt for musklene i begynnelsen, og vi anbefaler også at du starter ut forsiktig.

Trampolinen din kan mye, og det fins masse tilbehør designet til å gjøre leken enda morsommere. For eksempel er frost og vått vær normalt trampolinens verste fiende, og selv om den trives i tørt vær, kan solen være hard ved hoppeduken, og den kan være ubehagelig å gå på hvis den er brennende varm. Derfor beskytter en presenning mot blader og sterke solstråler og forlenger dermed levetiden enda mer. Den kan samtidig brukes til å hindre ubudne gjester i å låne trampolinen mens dere er borte. Du kan også hindre kjæledyr og små barn i å kravle inn under trampolinen med et rammenett, og hvis du ikke ønsker at naboen plutselig står med en splitterny trampoline på taket, kan du stormsikre den med et forankringssett, den holder trampolinen på din side av hekken under de fleste værforholdene. Er det sterk vind på vei, bør du også sørge for at sikkerhetsnettet er tatt av, slik at vinden har mindre å ta tak i.

Vi har også masse andre utendørs leker, som barn kan bruke mens de voksne trener på trampolinen. Til sommerdager i hagen, har vi et stort arsenal av vannpistoler, og våre vannsklier forvandler hagen din til et badeland på kort tid. Merk høstvinden suse forbi ørene med et gyngesett, og inviterer på kaffe og kake i lekehuset. Kun fantasien setter grenser, og vi sørger for at leken fortsetter helt frem til leggetid.

Spørsmål om trampolinen din?

Med en trampoline er hele familien alltid godt rustet mot kjedsomhet og lange timer, og hos BR er vi alltid tilgjengelige for råd og veiledning og eventuelle spørsmål. Derfor sitter vi klare på chaten vår alle hverdager mellom 10-18. Her kan du stille spørsmål om alt fra avhenting og returnering, og vi hjelper deg gjerne med å finne den helt riktige modellen til nettopp din familie. Har du ikke tid i hverdagene, er du velkommen til å sende en e-post til oss – vi svarer normalt innen 1-2 hverdager.

Har du bestilt varer til levering hos deg, kan du følge pakken din fra det øyeblikket den forlater lageret vårt, til den når din adresse. Vi sender normalt varen din 24 timer etter mottak av bestillingen din, og du velger selv om du vil ha den levert til adressen din, postkontoret eller jobben. Du kan også selv hente den i en av de mange butikkene våre, der våre vennlige ansatte alltid står klar til å svare på spørsmål. Hvis du trenger hjelp til å identifisere bursdagsønsker, hjelper vi også med å finne den helt riktige gaven til barnet ditt.

Fordeler for Club BR-medlemmer

Medlemmer av Club BR nyter godt av enda flere fordeler, f.eks. spesielle tilbud, bursdagsgaver og sparemerker, og med vår eksklusive HAPPY Guarantee er du garantert full tilfredshet med varen din. Det gjelder også for varer som har blitt åpnet, for vi synes ikke at man kan se om forventningene er oppfylt før man har brukt varen. Registrér ditt Club BR-medlemskort eller BR-medlems-ID når du kjøper en vare i vår butikk eller nettbutikk, og ta med kvitteringen senest 14 dager etter kjøpet, da returnerer vi varen øyeblikkelig. Medlemskap i Club BR er fullstendig gratis, så jo raskere du blir registrert, jo raskere kan du benytte deg av våre mange tilbud og arrangementer.

Vi matcher prisen

Hos BR har vi også innført prismatch, og skulle du finne en identisk vare hos en annen norsk forhandler, matcher vi prisen i både fysisk butikk og nettbutikk. Etter du har handlet hos oss, sender du en e-post til vår kundeservice, og forteller hvor du har funnet den identiske varen og til hvilken pris. Da refunderer vi forskjellen på det brukte kredittkortet så raskt som mulig. Husk å tilføye et bilde som dokumentasjon. Du kan lese mer om prismatch her.

I vår sesongkatalog sørger vi for at leken aldri stopper, og du finner alltid flere gode tilbud og inspirasjon til både hus og hage. Finn den nyeste utgaven i menyen øverst.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer