Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

www.br.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Utkledning og tilbehør

Med utkledning og tilbehør kan du endre ansiktet på en flott, morsom eller kanskje skummel måte. Med store ører får du familie og venner til å le, og blå lepper får dem kanskje til å spørre: "Hva er i veien med deg?" Ta en titt på utvalget vårt – så er du tettere på morsomme dager.

Med utkledning og tilbehør kan en hverdag bli til en fest. Utkledning og tilbehør er ofte del av rollelek som stimulerer fantasien og lar både barn og voksne slå seg løs – og trenger vi ikke alle det fra tid til annen?

Hva vil du helst være? En prinsesse, gangster, sommerfugl, politi eller marihøne? Med utkledning og tilbehør kan du være hvem du vil. Vi har ansiktsmaling i rødt, blått, gult og hvitt. For moro skyld kan du også prøve våre store ører.

Med sminke- og frisørhoder kan barna øve seg mens de har det gøy. Gi BRATZ-modellen Yasmin en glamorøs, funky makeover, øv med en BARBIE-prinsesse eller finn DISNEY PRINCESS-hårstylingvesker blant vår utkledning og tilbehør.