Gratis frakt på alle bestillinger over 599 kr

0

Utkledning og tilbehør til karneval

Filtrer etter
Alder
Pris
Brand
Nullstill filter
Bruk filter

Til det perfekte kostymet hører naturligvis det rette tilbehøret. Det finner du her hos BR. Skal ungen din kle seg ut som en kul cowboy? Eller hva med en tapper løve eller tiger? Skaff barnet ditt noen uhyggelige arr, og så kan det leke zombi? Vi har også kroner, så det dine kan være kongen eller dronningen på ballen. Vil barnet ditt kle seg ut som gal vitenskapsmann eller klovn, gjør kostymet komplett med store, artige briller du finner her på sida. Hvis du vil gi tilbehøret til karneval som en overraskelse, pakker vi det gjerne inn som gave.

Barn gleder seg til å få karnevalskostymer fordi det alltid er morsomt å kle seg ut. Med karnevalskostymer stimuleres fantasien. Kanskje kan man være som en karakter kjent fra filmer eller et annet idol eller superhelt. Uansett er det bare morsomt å kle seg ut slik at ingen vet hvem som skjuler seg bak kostymet.

Karnevalskostymer kan gi barna muligheten for å være tøffe, skumle, morsomme eller sterke. Kanskje kjenner du noen barn som vil være litt frekke for en dag? Eller kanskje det motsatte – søtere enn vanlig utkledd som en DISNEY-prinsesse fra et nydelig eventyr. Eller hva med en marihøne eller en av figurene fra OLE BRUMM? Eller hva med å ha en temafest som inspirerer barna til å velge et karnevalskostyme?

Sjekk utvalget vårt – og finn barnas favoritter blant alle karnevalskostymene!

Tilbehør til karneval

Vi bruker cookies Aksepter Les mer